Мобильное меню
Ещё разделы
ПОДПИСЫВАЙСЯ
Картинки
Форма входа
Новий,чудовий та позитивний гурт «Пан Карпо»
Важно

Новий,чудовий та позитивний гурт «Пан Карпо»

Админчег Muz4in.Net Тэги


Осінній поцілунок від гурту «Пан Карпо»

Вітаємо! Представляємо вам наш проект, який називається «Увага! Гурт «Пан Карпо». Молодий, енергійний колектив, котрий ідеально підходить на будь-який тип вечірок, починаючи від весілля, днів народжень, корпоративів, ділових зустрічей .та закінчуючи великими, грандіозними заходами. Музика Пан Карпо змусить вас забути про всі проблеми та турботи.

Молодь зануриться в світ драйву та позитиву, а дорослі відчують себе молодими та безтурботними. Репертуар нашого гурту дуже різноманітний — від гарячих запальних українських жартівливих пісень до сучасних хітів. Ми зможемо розважити публіку будь-якої вікової категорії та підібрати репертуар для тематичної вечірки! Група працює виключно для підняття вашого настрою. Ми зробимо все для того, щоб ви запам'ятали наші виступи надовго.

Пан Карпо – оригінальний український гурт з запальною музикою

Любителі першокласної музики в оригінальних аранжуваннях, зверніть увагу на творчість музичного гурту «ПК». Цей музичний колектив порадує вас своєю самобутньою творчістю, першокласним саундом.

Гурт Пан Карпо — це сучасний музколектив нової формації. Учасники колективу — професіонали своєї справи, які знають, як догодити публіці. Всі композиції у виконанні музикантів дуже оригінальні: після першого прослуховування пізнається як серед молоді, так і серед старшого покоління.

Кожен учасник нашого музичного колективу — це музикант, за плечима якого солідний досвід виступів на різних заходах. Всі виконавці мають профільну вищу освіту та грають виключно «живу» музику, без будь-якої фонограми. Під час своїх виступів ми використовуємо професійні музичні інструменти, щоб порадувати слухача якісним звучанням.

Група Пан Карпо — це молоді, дуже талановиті виконавці з позитивною енергетикою.

Давайте знайомитись!

Гурт молодий, почав свою діяльність 1 квітня 2018 року. До складу самого драйвого гурту Поділля входять лідер та вокаліст Віктор Негур, саксофоніст Дмитро Кошельник, акордеоніст Володимир Храпливий. За лаштунками групу завжди супроводжують директор Інна Негур, PR-менеджер Михайло Грумінський та відповідаючий за якість звуку та аранжування Олег Гончар.

Музика Пан Карпо: більш детально

За неповні два роки існування було презентовано 14 хітів, які ввійшли в склад альбому «Весна і Секс». Серед яких:

  • «Весна і Секс»;
  • «Я п’ю горілку»;
  • «Пан Карпо»;
  • «Ноги колесом»;
  • «Мажор»;
  • «Міс Вінниця»;
  • «Ламборджині»;
  • «Літо»;
  • «Пес Десь»;
  • «Я просто влип»;
  • «Краків»;
  • «Ти мені не дала»;
  • «Осіння»;
  • «До побачення».

Альбом можна прослуховувати та завантажувати на телефон або ПК безкоштовно та без реєстрації на офіційному сайті гурту Пан Карпо. Для любителів караоке є мінусовки найкращих пісень «Весна і секс» та «Ноги веером».

Приєднуйтесь до нас вже зараз!

Всі, хто хоче поближче познайомитися з драйвовою жартівливою музикою «Пан Карпо», можуть відвідати наші концерти. Ми постійно подорожуємо та приймаємо участь у всіх заходах. Наприклад, ми вже два роки поспіль учасники фестивалю «Живий Вогонь». Наші пісні пролунали на фестивалях «Від Поділля до Карпат» та «Крила Дністра». Свій альбом в повному обсязі продемонстрували на першому своєму ювілейному концерті «Нам рік» у Вінницькому палаці «Зоря».

Зараз у нас вже заплановано два концерти. Перший відбудеться в Гайвороні (Кіровоградська область, на березі річки Південний Буг) 29 вересня 2019 року, а другий —21 грудня 2019 року у Frunkfurt.

Придбати квитки, а також ознайомитися детально з афішами запланованих виступів можна на нашому сайті Пан Карпо — https://pankarpo.com.

Щойно ми завершили свій перший альбом. Але це тільки початок, адже у нас є багато ідей, які будуть шаленим продовженням вже існуючих треків. Скоро всіх чекає продовження нашої музичної історії. Ми щиро сподіваємося, що вас не розчаруємо. За всіма новинами слідкуйте на нашому сайті, а нові кліпи оперативно розміщаються на «Ютуб»-каналі. Ми раді ділитися с вами нашою частинкою душі.


Copyright Muz4in.Net © - Данная новость принадлежит Muz4in.Net, и являются интеллектуальной собственностью блога, охраняется законом об авторском праве и не может быть использована где-либо без активной ссылки на источник. Подробнее читать - "об Авторстве"




Почитать ещё:


Имя *:
Email:
Код *: