Мобильное меню
Ещё разделы
ПОДПИСЫВАЙСЯ
Картинки
Форма входа
Необхідність додаткового прийому Omega-3
Важно

Необхідність додаткового прийому Omega-3

Админчег Muz4in.Net Тэги


Omega-3 є важливим елементом харчування для вас, вашої дитини і близьких. Вміст Omega-3 в раціоні робить нас здоровими, розумними і красивими. Жирна кислота бере участь в побудові клітин мозку і нервових шляхів. Нестача призводить до зниження інтелектуальних здібностей і збільшує ризик розвитку неврологічних захворювань. Багатьма медичними дослідженнями переконливо показано, що у дітей з гіперактивністю, дратівливістю, порушенням уваги, пам'яті і сну є серйозний дефіцит Омега-3.

Omega-3

Чим Омега-3 така корисна для людського організму?

Риб'ячий жир в капсулах знижує рівень холестерину і запобігає утворенню тромбів. Клінічно доведено, що Омега-3 дозволяє знизити ризик виникнення серцево-судинних захворювань, інфаркту міокарда, ішемічної хвороби серця, раптової коронарної смерті.

Впливає на утворення кісток і гальмує їх руйнування з віком. Лікування остеопорозу, остеоартриту та інших запалень в суглобах неможливо при низькому рівні жирної кислоти в організмі.

Omega-3 гальмує старіння шкіри, захищає її від впливу ультрафіолетового випромінювання, запобігає виникненню шкірних запалень, в тому числі, дерматозів і підліткових прищів, робить волосся і нігті міцними і здоровими.

Допомагає функціонуванню імунної системи людини. Деякі дослідження показали, що певний рівень Омега-3 знижує ризик розвитку раку молочних залоз, товстої кишки і простати.

Як бачите, ця добавка дійсно допоможе нам бути здоровими, розумними і красивими. Головне, треба переконатися, що наш організм отримує Омега-3 в достатній кількості, перш за все, з їжею.

Де є Омега-3?

Рослинні масла містять велику кількість жирних кислот. Однак в звичній нам соняшниковій олії вміст Омега-3 мінімальний. Розумніше використовувати лляну, конопляну, оливкову, кунжутну олію. Найбільша кількість Омега-3 міститься в рапсовій олії. Багатими за вмістом цієї речовини є шпинат, портулак, волоські горіхи і насіння Чіа. Але основне джерело — жирна риба.

А тепер згадайте, скільки разів на тиждень ваша дитина їсть рибу? Скільки грам овочів, фруктів і горіхів споживає щодня? На жаль, спостереження педіатрів показують, що у більшості дітей (а також їх батьків) спостерігається дефіцит жирних кислот в організмі.

Що ж робити?

На жаль, в силу різних обставин не всі мають можливість раціонально і збалансовано харчуватися і тому ризикуємо погіршенням здоров'я. У цьому випадку на допомогу приходять харчові добавки. На сьогоднішній день Omega-3 є найбільш вивченою харчовою добавкою. В аптеках ви виявите не менше двох десятків препаратів, як вітчизняних, так і імпортних.

Біологічна дія препарату визначається не формою, в якій знаходяться жирні кислоти, а вмістом в препараті ейкозапентаєнової кислоти (ЕПК) і докозагексаєнової кислоти (ДГК). Тому, вибираючи препарат, враховуйте цей факт.


Copyright Muz4in.Net © - Данная новость принадлежит Muz4in.Net, и являются интеллектуальной собственностью блога, охраняется законом об авторском праве и не может быть использована где-либо без активной ссылки на источник. Подробнее читать - "об Авторстве"




Почитать ещё:


Имя *:
Email:
Код *: