Мобильное меню


Ещё разделы
ПОДПИСЫВАЙСЯ
Картинки
Форма входа
Реклама
Як зустріти Новий рік в Карпатах?
Важно

Як зустріти Новий рік в Карпатах?

Админчег Muz4in.Net Тэги


Як зустріти Новий рік в Карпатах?

Що робити, якщо на календарі переддень нового року, а за вікном чи то осінь, чи то весна? Новий рік в Карпатах – гарантія святкового настрою. Краса природи, пейзажі, від яких захоплює дух, зимові розваги, відмінна компанія та новорічне меню – ось рецепт свята від «Деренівської купелі».

Новий рік в санаторному комплексі

Урочище Деренівка – один з найстаріших курортів Закарпаття, лікувальні купальні та мінеральна вода приваблювали сюди відпочиваючих ще в 16 столітті. Сьогодні в селі Нижнє Солтвино неподалік Ужгорода діє санаторний комплекс «Деренівська купіль» з готелями, ресторанами, оздоровчим та спа-комплексом, бюветом з кремнієвою мінеральною водою.

Прямо на території комплексу створені умови для активного відпочинку гостей, є тренажерний, фітнес зал і тенісний корт. Можна відвідати хутір «Деренівка» з колибами, альтанками, банним комплексом, щоб повною мірою відчути закарпатський колорит.

На Новий рік в Карпатах 2020 в комплексі підготували особливу програму, і гастрономічну, й оздоровчу, й культурно-розважальну. На сайті https://derenivska-kupil.ua/ можна підписатися на новини санаторного комплексу, щоб першими дізнаватися про святкові спецпропозиції та встигнути забронювати місця.

Програма свят

Напередодні Нового Року можна провести корпоратив:

  • на хуторі Деренівка – невелика компанія може орендувати колибу або банний комплекс і замовити святкове меню;
  • взявши участь у традиційних українських вечорницях, що проводиться на хуторі, тут місця вистачить усім;
  • в одному з ресторанів комплексу (є зали на 60 і 120 осіб).

Тих, хто хоче провести старий рік і зустріти новий в приємній компанії за святковим столом, запрошує ресторан «Ірис», де 31 грудня в 21.00 розпочнеться святкова вечеря, приправлена культурно-розважальною програмою для дорослих і дітей. Всю ніч гостей будуть радувати жива музика, пісні, танці, фокуси, а ще на них чекає безліч сюрпризів.

На цьому відпочинок на Новий рік в Карпатах не закінчується. У перший ранок нового року на всіх, хто не спить, чекає бранч з шампанським. А ті, хто прокинеться ближче до полудня, зможуть взяти участь у вуличних гуляннях і зігрітися глінтвейном. Наступного дня гуляння просто неба продовжаться на хуторі. Безліч національних розваг, закарпатське вино та приготовані прямо на багатті страви нікого не залишать байдужим.




Вам понравилась статья? Просто перейди по рекламе после статьи. Там ты найдешь то, что ты искал, а нам бонус...


Почитать ещё:


Имя *:
Email:
Код *: